Новини з лазарету: Геннадій Пасіч тренується за індивідуальною програмою

879 0

Ми у соцмережах:

Новини з лазарету: Геннадій Пасіч тренується за індивідуальною програмою

Півзахисник команди "Верес" Геннадій Пасіч отримав ушкодження на тренуванні і наразі підтримує спортивну форму за індивідуальною програмою.

Поки невідомо, чи встигне гравець відновитися до матчу проти тернопільської "Ниви", який відбудеться 16-го жовтня.

 

Під питанням участь у цій грі капітана команди, Михайла Шестакова, який також травмувався на тренуванні минулого тижня, повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне).

Матч 7-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу між рівненським "Вересом" і тернопільською "Нивою" обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі із тридцятидворічним Вадимом Подригулею із Луцька. Востаннє на матчі за участю "червоно-чорних" Вадим Подригуля працював у вересні 2019-го, коли "Верес" у Бучі переміг "Оболонь-Бровар-2" - 4:0.


Цієї п'ятниці, 16-го жовтня, на матчі "Верес" - "Нива" Вадиму Подригулі допомагатимуть асистенти: Денис Кєскюла (Дніпропетровська обл..) і Олексій Дубовий (Луганська обл..). Четвертий арбітр: Інна Вакулко (Рівне). Спостерігач арбітражу: Євген Котенко (Суми).
Матч "Верес" - "Нива" відбудеться на стадіоні "Колос" у Млинові 16-го жовтня. Початок - о 15:00.
Гра пройде без вболівальників на трибунах. А побачити матч у прямій трансляції традиційно можна на Veres TV. Початок трансляції - о 14:30.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також