Новинки Дніпро-М на «АвтоТехСервіс-2019»: унікальні зварювальні апарати, перфоратори та «вічні» ключі

1361 0

Ми у соцмережах:

Новинки Дніпро-М на «АвтоТехСервіс-2019»: унікальні зварювальні апарати, перфоратори та «вічні» ключі

Одним з найактивніших учасників щорічної тематичної виставки «АвтоТехСервіс-2019» стала відома українська компанія Дніпро-М, яка презентувала нові перфоратори, надійні та довговічні зварювальні апарати з унікальними можливостями та гайкові ключі з «вічним» строком служби. Звичайно, такий «арсенал» корисного оснащення для професійних ремонтних та будівельних майданчиків, а також домашніх майстрів просто не міг залишитися поза увагою.

Експозиція Дніпро-М одразу привернула увагу професіоналів – здається, вже в перші години виставки вона викликала бурхливі обговорення та цілу низку схвальних відгуків від гостей «АвтоТехСервіс-2019» та конкурентів.

Що могли побачити відвідувачі популярної виставки на стендах, присвячених продукції Дніпро-М?

1. Набори професійних електричних інструментів, які призначені для повсякденного використання у побуті та на професійному рівні. До складу таких наборів потрапили звичайні та кутові шліфувальні машини, електричні дрилі та перфоратори. Замовити ергономічні та безпечні у використанні перфоратори Дніпро-М можна на сайті www.moyo.ua.

2. Інноваційний зварювальний апарат, який може похвалитися надійною та захищеною майже від будь-яких механічних пошкоджень конструкцією. Інвертор отримав назву Dnipro-M SAB-258PW. Його надійний та герметичний корпус виготовлено з металу та невеликої кількості міцного пластику. Головною особливістю новинки стала можливість її використання у тандемі з ручними кабелями, довжина яких сягає 200 метрів. Саме ця «фішка» перетворює звичайну стаціонарну модель у портативне рішення, яке може використовуватися для роботи навіть на великій відстані від джерела живлення. До того ж, зварювальний апарат має компактні розміри та легко піддається транспортуванню завдяки невеликій вазі. 

3. «Вічні» ключі. «Родзинкою» стенду Дніпро-М точно стали надзвичайно надійні та міцні гайкові ключі. Для відвідувачів виставки була доступна специфічна «розвага» – перевірка фірмових ключів на міцність. Результати любительських випробувань показали, що ключі Дніпро-М виживають навіть після сильних ударів, падінь та інших механічних впливів. Крім того, на них діє довготривала (10 років) розширена гарантія, яка забезпечує можливість обміну у разі виявлення пошкоджень чи браку.

Компанія Дніпро-М відповідально ставиться до участі у різноманітних виставках всеукраїнського та міжнародного масштабу. Саме тому, крім презентації нових продуктів, вона щоразу готує для зацікавлених відвідувачів приємні сюрпризи – наприклад, пізнавальні майстер-класи, привселюдні «краш-тести» та безкоштовні професійні консультації і лекції.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також