Новий Епіцентр в Рівному: що змінилося

4813 0

Ми у соцмережах:

Новий Епіцентр в Рівному: що змінилося

На днях в Рівному відбулося відкриття оновленого торгового центру «Епіцентр». Ремонтні роботи тут повністю завершені. Дитяча зона, Центр меблів та величезний відділ цифрової техніки – це далеко не всі новинки оновленого ТРЦ.

 Площа двоповерхового оновленого «Епіцентру складає 23 тисячі метрів квадратних, на яких розмістилися реконструйовані відділи, що тепер працюють у новому форматі – shop-in-shop. Ви можете прийти у відділ, обрати товар, що сподобався, і розрахуватися тут же на касі, не вистоюючи великі черги при виході. Хоча можете розрахуватися і на касі при виході. Елеватор, який раніше знаходився біля Садового центру, перенесли в центр магазину. Ним можна спуститися на цокольний поверх. Є й ліфти, та вони поки не працюють.

Не може не порадувати батьків великий дитячий відділ «Епік». Більший асортимент одягу, книг та іграшок для малечі. Хоча ціни, як і до цього, високі. Наприклад, дитячий гольф буде коштувати більше 200 гривень. Зате є дитяча зона з атракціями, де можна лишити дитину на годину і зайнятися покупками. Ідея поцуплена у «сусіда» ТРЦ – «Веллмарті».

Залишився величезний Садовий центр та відділ «Деко». Асортимент товарів тут значно розширили. З нових відділів – «Центр меблів» та «Це те» (комп’ютерна техніка). Великий плюс – у зміні підходу до покупців. Наприклад, у «Центр меблів» заходиш, наче в іншу країну потрапляєш. Тут оформили цілі муляжі кімнат, щоб можна було собі наочно побачити, як виглядатиме цей комод чи те ліжко у вашій спальні.

Intersport Outlet та Military – два нових зовсім нових відділи, які з’явилися в цьому ТРЦ. У першому можна придбати спортивний одяг та інвентар. Інший розрахований на любителів рибалки та полювання. Також «Епіцентр» тепер пропонує нові послуги: форматно-розкрійна дільниця, пересадка рослин, тонування фарб, оверлок та сервісний центр.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також