Новий гендиректор атомки продовжить традиції першого

1536 0

Ми у соцмережах:

Новий гендиректор атомки продовжить традиції першого

Генеральним директором Рівненської АЕС призначено 45-річного Павла Павлишина. У вівторок персоналу "атомки" його офіційно представив президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашківський, наголосивши, що Павло Павлишин має продовжувати традиції, які запроваджені на РАЕС першим генеральним директором Володимиром Коровкіним.

Генеральним директором Рівненської АЕС призначено 45-річного Павла Павлишина. У вівторок персоналу "атомки" його офіційно представив президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашківський, наголосивши, що Павло Павлишин має продовжувати традиції, які запроваджені на РАЕС першим генеральним директором Володимиром Коровкіним. Після раптової смерті Михайла Колісниченка в квітні цього року, обов'язки генерального директора РАЕС виконував перший заступник — головний інженер Павло Ковтонюк. Він і ще кілька спеціалістів станції розглядалися як претенденти на посаду нового керівника атомної станції. Проте у понеділок президент НАЕК "Енергоатом" підписав наказ про призначення гендиректором РАЕС Павла Павлишина. Його кандидатуру одноголосно схвалило правління управляючої компанії.

Довідка "РВ" Павло Павлишин народився 8 квітня 1967 року в Красноярському краї Росії. Після служби в армії та навчанні в Одеському політехнічному інституті за спеціальністю "Атомні електростанції та установки" в березні 1992 року прийнятий на роботу оператором реакторного відділення реакторного цеху №2 Рівненської АЕС. Працював на різних посадах, з 1998 року — на керівних. Останнє місце роботи — заступник головного інженера з підготовки персоналу — начальник НТЦ. Одружений. Разом з дружиною виховують двох синів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також