Новий міст біля Луко місцевим насправді не треба? Хто хуліганив на будові, розбиратиметься поліція

1096 0

Ми у соцмережах:

Новий міст біля Луко місцевим насправді не треба? Хто хуліганив на будові, розбиратиметься поліція

Уночі 10 серпня невідомі на мотоциклах на будівництві мосту біля села Луко потрощили тимчасові знаки і закидали камінням вагончик охоронця. Їх було троє, якихось претензій не висували. Охоронець хуліганів згодом прогнав.

- Збитків зловмисники завдали на 1000-1500 гривень, – розповів порталу Володимирець. Сіті головний інженер підрядної будівельної організації «СтройІнвести Інжинірінг» з Дніпра Сергій Єфімов. – Ми будемо подавати заяву в поліцію, щоб подібні прецеденти більше не траплялися. 

Міст між селами Луко та Біле Володимирецького району ще на початку весни 2018 року зруйнували лісовози. Цим мостом користуються жителі Біленської, Великотелковицької, Воронківської сільських рад, де проживає 3479 жителів. Це дорога, якою курсують пасажирські автобуси та доставляють хліб і продукти підприємці у села.

Вартість будівельно-монтажних робіт згідно з договором становить 8,7 млн. грн. Стартова кошторисна вартість реконструкції мосту на електронних торгах Прозорро складала понад 10 мільйонів гривень включно проектно-кошторисною документацією.

Фінансування здійснюється з державного бюджету на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у населених пунктах Рівненської області. Замовником є департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також