Новий начальник поліції роздав нагороди й звання

1427 0

Ми у соцмережах:

 Новий начальник поліції роздав нагороди й звання

Нещодавно призначений начальник поліції Рівненщини Олексій Камишанський привітав бійців роти поліції особливого призначення з нагоди їх професійного свята.

Урочисті заходи відтермінували на кілька днів, адже через відрядження спецпризначенців зібрати весь особовий склад не представилось можливим.

Відтак, за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорону публічної безпеки і порядку, з нагоди відзначення 3-ї річниці Дня створення підрозділів поліції особливого призначення із рук очільника поліції 23 спецпризначенці отримали відзнаки МВС, Нацполіції України, ГУНП в Рівненській області, обласної ради та Рівненської обласної профспілкової організації Всеукраїнської профспілки Нацполіції.

Крім того, поліцейські РПОП з нагоди свята отримали і чергові спеціальні звання. А для покращення матеріально-технічної бази підрозділу та для більш ефективного виконання службових завдань, працівникам роти виділили необхідну техніку та спортивну форму.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також