Новий тарифний план для рівнян — «Рівний Рік» від lifecell

6143 0

Ми у соцмережах:

Новий тарифний план для рівнян — «Рівний Рік» від lifecell

lifecell представив новий тарифний план «Рівний Рік», розроблений спеціально для мешканців м. Рівне. Пакет послуг за тарифним планом містить безлімітний інтернет, а його вартість складає 99 гривень на рік.

У літні місяці споживання мобільного дата-трафіку в Рівному збільшувалось в середньому на 126% на річній основі. Аби задовольнити зростаючий попит рівнян на цифрові послуги та заохотити їх і надалі користуватися сервісами lifecell, оператор розробив тарифний план «Рівний Рік».

Пакет послуг тарифного плану «Рівний Рік» доступний для абонентів, що обслуговуються на умовах попередньої оплати, та включає:

 

* За умовами тарифного плану інтернет-трафік надається абонентам безлімітно. При споживанні абонентом 50 гігабайтів впродовж 4 тижнів швидкість мобільного інтернету становитиме до 1 мегабіт на секунду без обмеження обсягу трафіку та відновлюватиметься кожні 4 тижні.

 Пакет послуг тарифу «Рівний Рік» діє у м. Рівне та на території до 10 км від адміністративних меж міста. Вартість дзвінків на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) в регіоні та поза межами дії пакета послуг становить 1 грн/хв.

 

В рамках тарифного плану є можливість замовити додатково до основного пакета послуг послугу «Безлімітні дзвінки» на номери lifecell.

При користуванні мобільним інтернетом поза межами дії пакета послуг тарифного плану, а також коли пакет послуг на 1 рік не сплачено — вартість доступу до мережі інтернет складає 10 грн за 500 мегабайтів, якщо на рахунку абонента 10 грн і більше; 5 грн за 250 мегабайтів, якщо на рахунку менше 10 грн.

Вартість переходу на «Рівний Рік» з будь-якого іншого тарифного плану lifecell становить 50 грн. Щоб підключити «Рівний Рік», необхідно зателефонувати на номер 4021 (тільки у межах регіону дії тарифу) та дати згоду на підключення. Далі необхідно оплатити 99 грн за пакет послуг на 1 рік.

Рівняни, що наразі не є абонентами lifecell, можуть безкоштовно підключити пакет послуг «Рівний Рік», придбавши «Стартовий пакет #1» (без бонусів на рахунку), «Універсальний стартовий пакет» (зі 150 бонусами на рахунку) або будь-який інший стартовий пакет lifecell.

www.lifecell.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також