Новобудови як варіант комфортного житла і вигідних інвестицій

684 0

Ми у соцмережах:

Новобудови як варіант комфортного житла і вигідних інвестицій

До початку 21 століття, головним критерієм у вітчизняній галузі будівництва житлової нерухомості, був фактор масовості. Головною вимогою були обсяги введення будинків в експлуатацію, а комфорт відсувався на другий план. Тому і викликають здивування у іноземців коридори площею 2 кв.м і ванні кімнати, де дуже складно розвернутися одній людині. Сучасне житло в цьому плані кардинально відрізняється і комфортність проживання береться в першу чергу, навіть в малогабаритних квартирах. Темпи не такі високі як в період буму, але у великих містах будмайданчики з'являються регулярно.

Ідеальне та затишне житло в галасливому мегаполісі

Є певні тенденції в самій сфері, практично не зводяться поодинокі багатоквартирні будинки, їм на зміну приходять житлові комплекси, що складаються з секцій різної висотності. У мегаполісах будують навіть цілі квартали та мікрорайони. Класичним прикладом сучасного міського житла, виступає ЖК Soho Residence, затишно розташований в Голосіївському районі української столиці. Комплекс пропонує великий вибір квартир як за кількістю кімнат, так і по плануванню. Ці затишні апартаменти стануть ідеальним місцем проживання на довгі роки і найкращим інвестуванням коштів у майбутнє.

Переваги сучасних новобудов

Хоч єдиних критеріїв для будівництва житлових комплексів немає і для кожного розробляється унікальний проект, але загальні переваги нерухомості характерні для більшості об'єктів:

♦ комфортне планування;

♦ сучасні технології будівництва, матеріали;

♦ оптимізація комунальних послуг;

♦ упорядкована територія, що охороняється.

Щоб не переживати щодо юридичної чистоти покупки та зменшити рутину процесу, рекомендується зайти на сайт thecapital.com.ua, фахівці агентства нерухомості візьмуть на себе всі турботи з пошуку та оформлення купівлі житла.

Оптимальні тарифи, безпека і комфорт відпочинку

У світлі підвищення тарифів, житло в новобудові дасть фору вперед будь-якому житлу на вторинному ринку. Тут використовуються рішення, які дозволяють істотно економити на комунальних благах. Нові комунікації виключають втрати, лічильники встановлені на всі послуги, тому оплата проводиться за конкретно отримані блага тощо. В основі об'єктів лежать сучасні технології, які прискорюють процес, забезпечуючи при цьому надійність та довговічність експлуатації, наприклад монолітно-каркасна технологія. Максимальний затишок забезпечують кращі ізоляційні матеріали. У дворах передбачаються паркувальні місця для мешканців. Самі ж двори мають зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. У крокової доступності необхідні об'єкти соціальної інфраструктури.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також