Новорічне меню-2021: поради і заборони

1800 0

Ми у соцмережах:

Новорічне меню-2021: поради і заборони

Що радять приготувати на Новий 2021 рік астрологи

 

 Новорічне меню астрологи рекомендують складати з урахуванням того, що господарем Нового 2021 року за східним календарем буде Білий Металевий Бик, який, до речі, настає 12 лютого 2021 року о 21.05.

Так, деякі страви, наприклад, такі як яловичина і телятина, будуть недоречними. Що ж можна і що не варто подавати до святкового столу?

Що не можна подавати до новорічного столу

  • Телятину і яловичину (гуляш, стейки, холодець, біфштекси, паштети з цього м'яса).
  • Страви з яловичого фаршу (котлети, тефтелі тощо).
  • Ковбасу, яка містить телятину або яловичину.
  • Страви з яловичої або телячої печінки.
  • Страви червоного кольору.
  • Страви з додаванням желатину.

Що можна готувати

Бик − врівноважена і спокійна тварина, яка любить часто і багато поїсти. Водночас господар прийдешнього року не перебірливий у їжі, тому не варто готувати якусь екзотику – достатньо буде простих традиційних рецептів.

Оскільки тварина року – травоїдна, до новорічного столу бажано подати овочі, фрукти, злакові культури, різноманітні соління і зелень. Причому зелені в новорічну ніч має бути якомога більше: додайте до страв кріп, петрушку, зелену цибулю, базилік, салат, розмарин, шпинат, свіжу м'яту, кіндзу.

Не варто подавати страви з яловичини або телятини, щоб не образити символ майбутнього року, краще використовувати птицю або інші види м’яса. Це можуть бути фаршировані яблуками гусак або качка, а також страви з курки, індички, свинини або кролика.

А щоб віддячити за все добре господарю року, що минає, - Білого Металевого Щура, до святкового меню варто включити сирну нарізку.

Бик не любить п’яниць і нестриманих людей, тому у виборі алкогольних потрібно бути обережним і не переборщувати. Безалкогольні напої − прекрасна альтернатива. Особливо освіжаючим і вітамінним є журавлинний морс.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також