Новорічні свята на порозі. Подарунки — дітям!

1289 0

Ми у соцмережах:

Автомобіль з подарунками чекали і діти, і дорослі

Напередодні Дня Святого Миколая-Чудотворця з новорічними подарунками до Зорянського НВК «Школа-гімназія» завітали представники ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що входить до Групи компаній «VITAGRO». Вже традиційно напередодні новорічних свят інвестор, який орендує землі пайовиків на території семи сільських рад, дарує солодкі подарунки учням загальноосвітніх шкіл та дітям із дошкільних закладів. Загалом це понад 3 тисячі хлопчиків та дівчаток. У Зорянському навчально-виховному комплексі здобувають освіту понад 800 учнів із сіл Зоря, Клевань, Грабів та Бронники Рівненського району. Старшокласники із задоволенням, посміхаючись, переносять цукерки з автомобіля до шкільного приміщення.

Галина Малашкевич, заступник директора Зорянського НВК «Школа-гімназія

Заступник директора Галина Малашкевич розповідає:

— До нас сьогодні із подарунками завітав Святий Миколай. 805 подарунків вручимо учням 1–11 класів. Це не перша допомога від Групи компаній «VITAGRO». У попередні роки нам також передавали подарунки напередодні навчального року та на новорічні свята. І діти дуже задоволені, і ми, дорослі. Цьогоріч компанія допомогла нам також з овочами для харчування дітей.

Така підтримка нашому закладу дуже потрібна, бо ми не в змозі забезпечити дітей всіма необхідними продуктами для організації харчування. У жовтні під час святкування Дня хліба школі подарували спортивний інвентар. А спорт — це те, що потрібно для здоров’я дітей.

— Мені подобається навчатися в цій школі. Тут дуже класні вчителі, вони передають нам свої знання. Тут дуже гарна спортшкола, тут свята влаштовують, готуючи різні цікаві сценки, — ділиться своїми думками учень 6?Б класу Олексій Колесниченко.

— А ще тут є чудовий басейн, і там можна навчитися плавати. Він працює з осені до весни. А в спортзалі можна пограти в баскетбол, футбол, волейбол, — підтримує однокласника Станіслав Глівчук.

Анатолій Наумець, заступник директора ТОВ «Агрохолдинг Зоря»

Заступник директора ТОВ «Агрохолдинг Зоря» Анатолій Наумець зазначив, що ніхто з дітей, які проживають на території Зорянської сільської ради, не залишиться без подарунка:

— Отримають подарунки й діти із всіх сільрад, на землях яких ми працюємо. Подаруночки отримають як школярі, так і дітки у дитячих садках, а це понад 3 тисячі дітей. Група компаній «VITAGRO» практикує це вже третій рік поспіль до Дня Святого Миколая.

Щодо Зорянського НВК, то у нас склалися хороші відносини. Будь-яке звернення, яке до нас надходить, ми розглядаємо і намагаємося допомогти. Звернулися із проханням допомогти з овочевою продукцією, і ми це питання також вирішили. Допомога школам і дошкільним закладам є однією із складових нашої роботи із соціальної підтримки.

До речі, завершується рік, а ми всі заходи, заплановані за соціальними угодами, виконали, бо завжди намагаємося бути разом з людьми і працювати для людей.

Галина КОТУЛЬСЬКА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також