Новорічні ялинки в містах Рівненщини будуть, але без гучних святкувань

733 0

Ми у соцмережах:

Новорічні ялинки в містах Рівненщини будуть, але без гучних святкувань

Міська влада Рівного відмовилась від встановлення до зимових свят традиційної ялинки на майдані Незалежності. Хоч і витрат на неї цьогоріч було б небагато — бо потратились торік, купивши штучну, яка слугуватиме не один рік. За головну ялинку в Рівному цьогоріч буде та, яку ставлять власники торговельного центру на Європейській площі у центрі Рівного. Цьогоріч її назвали благодійною. А як у райцентрах Рівненщини?

Василь Антонюк, міський голова Дубна:

Вважаю, що ялинка потрібна. Адже її дуже чекають діти. Ми встановимо в місті новорічне дерево. Однак воно цього року буде дуже скромним. На ялинці, зокрема, не буде ілюмінацій. Прикрашатимуть іграшки, які дубенські діти виготовили власноруч.

Олександр Мензул, міський голова Вараша:

У нас широко обговорювалося питання, чи доречно встановлювати новорічне дерево у центральній частині міста. Однак моя позиція чітка — новорічне дерево потрібно встановлювати. Адже торік за кошти міського бюджету придбали штучну ялинку, є гарні прикраси. Тому нам не потрібно витрачати жодної копійки міського бюджету, щоб встановити новорічне дерево. Вважаю, що ця ялинка буде символом незламності та даруватиме радість. Ніяких гучних святкувань цього року проводити не будемо. Будуть лише свята для дітей.

Владислав Сухляк, міський голова Здолбунова:

Оскільки встановлення новорічного дерева цього року викликало багато дискусій, то проводили соціологічне опитування, щоб зрозуміти думку людей. Більшість жителів громади вважають, що зараз не час гучно святкувати. Тому було ухвалено рішення лише прикрасити ялинку, як це було в минулі роки. У Здолбунові біля готелю «Зоря» ростуть гарні ялинки — другий рік поспіль їх прикрашаємо. Ніяких великих гулянь не буде.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також