Новорічних корпоративів не буде?

1528 0

Ми у соцмережах:

Новорічних корпоративів не буде?

Віктор Ляшко заявив про заборону новорічних вечірок в Україні

 До локдауну в Україні, який планується з 8 по 24 січня, ресторанам і закладам громадського харчування забороняється проводити будь-які новорічні святкування.

Немає такої заборони тільки на шкільні передноворічні ранки, заявив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко в коментарі "Громадському Радіо".

Він зазначив, що обмеження для роботи ресторанів і кафе, а також церков, театрів, кінотеатрів і музеїв ввели додатково до тих, які передбачає "помаранчева" епідемічна зона. Останні діятимуть у країні й після локдауну, оскільки карантин уряд продовжив поки до 28 лютого включно.

"Заборонено проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів у закладах громадського харчування", – пояснив Ляшко.

Головний санітарний лікар наголошує, що названі заклади та установи зобов'язані працювати з дотриманням зазначених обмежень:

  • ресторани і заклади громадського харчування можуть бути відкриті до 23.00;
  • водночас касові апарати не повинні працювати після 22.00 (відповідно, до цього часу в закладі має відбутися замовлення й розрахунок).

 Водночас у школах і дитячих садках проводити новорічні ранки можна. Хоча тільки в межах однієї групи або класу.

Після 8 січня такі заходи проводити вже не дозволять, оскільки почнуть діяти інші обмеження. Як відомо, до 24 січня українські школи мають працювати дистанційно або ввести канікули. Студенти ЗВО теж навчатимуться віддалено, працюватимуть тільки дитячі садки.

Зустрів Новий рік -  і додому: як працюватимуть кафе


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також