Новорічний подарунок від «Пульсара»

2433 0

Ми у соцмережах:

Новорічний подарунок від «Пульсара»

Перемоги від «Пульсара» у цьому сезоні для рівенських вболівальників є справжнім святом. Перше таке свято рівняни отримали на початку листопада, коли наші баскетболісти обіграли харківський «Політехнік». Наступної радісної миті вболівальникам довелося чекати півтора місяця. Цього разу нас «порадувала» інша команда з подібною назвою — «Львівська політехніка».

«Пульсар» — «Львівська політехніка»
84:71 (18:21, 26:13, 17:21, 23:16)
«Пульсар»: Рихлюк (0), Ковалевський (16), Кіба (14), Дубнюк (13+9 підборів), Скиданов (7), Шемосюк (0), Колот (0), Артимович (21+6 підборів+5 атакуючих передач), Река (13).

Перемоги від «Пульсара» у цьому сезоні для рівенських вболівальників є справжнім святом. Перше таке свято рівняни отримали на початку листопада, коли наші баскетболісти обіграли харківський «Політехнік». Наступної радісної миті вболівальникам довелося чекати півтора місяця. Цього разу нас «порадувала» інша команда з подібною назвою — «Львівська політехніка». Головною запорукою успіху рівнян стали вдалі командні дії. У нас не було одного-двох яскраво виражених лідерів, у підсумку одразу п’ятеро «пульсарівців» набрали понад десять очок. І хоча, як було сказано, вдало зіграла уся команда, проте не можна не виділити успішні дії у цьому матчі Андрія Артимовича. Андрій вийшов на гру в модному вбранні (гетри до колін та пов’язка на голові), проте виділявся на майданчику він не лише зовнішнім виглядом, але й вдалою грою. Після перемоги над львів’янами в активі «Пульсара» вже дві перемоги. Поновиться чемпіонат у суперлізі для нашої команди 10 січня матчем у Дніпропетровську.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також