В потязі «Рівне-Миколаїв»: п`яний пасажир кидався на поліцейських з ножем

1189 0

Ми у соцмережах:

В потязі «Рівне-Миколаїв»: п`яний пасажир кидався на поліцейських з ножем

Пасажир розбив вікно, а потім мало не порізав поліцію ножем в поїзді

На українській залізниці сталася нова НП. У поїзді Рівне-Київ-Миколаїв п'яний пасажир ледь не порізав ножем поліцію охорони та розбив вікно, повідомляє РБК-Україна.

Вночі під час патрулювання поїзда №122 до поліції звернувся провідник одного з вагонів. Він повідомив, що в тамбурі хтось розбив вікно. Співробітники поліції виявили пасажира зі свіжими порізами на руках, також він був в стані алкогольного сп'яніння. Деталі інциденту розповіли в пресслужбі поліції охорони.

– Під час опитування, чоловік почав поводити себе агресивно, висловлював образи до присутніх, а потім дістав ніж й почав їм погрожувати, – розповів молодший інспектор наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Агамір Бадалян.

Щоб попередити трагічні наслідки й можливі жертви, правоохоронці швидко вгамували дебошира, на зап'ястках якого клацнули кайданки.

Про дану подію було повідомлено на спецлінію «102» та вже о 01.45 годин 38-річного пасажира-хулігана на станції «ім. Т. Шевченка» передано слідчо-оперативній групі Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Співробітники поліції діяли в рамках закону і нагадали, що розпивання алкогольних напоїв в заборонених законів місцях або поява в громадських місцях потрапляє під дію статі 178 Кодексу України про адміністративні порушення. За пияцтво в поїзді та порушення правил проїзду, пасажирів мають право висадити на найближчій станції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також