Юніори з «Дніпра-1» не залишили шансів одноліткам з «Вереса»

1203 0

Ми у соцмережах:

Юніори з «Дніпра-1» не залишили шансів одноліткам з «Вереса»

Матч СК «Дніпро-1» – «Верес» закінчився сьогодні з рахунком 4:1.

На сайті СК «Дніпро-1»  так розповіли про сьогоднішній поєдинок дніпрян з рівнянами:

- В юнацькій першості «Дніпро-1» і «Верес» розташувалися на сусідніх рядках у турнірній таблиці – рівняни були попереду на одну сходинку і одне очко, хоча при цьому у спортклубівців залишається одна гра в запасі. Цього разу на допомогу юніорам з першої команди вирушили Батагов і Ярмолюк, які останнім часом не мали ігрової практики в складі основи, але при цьому обидва хлопці за віком можуть грати і за U-19.

Саме цей тандем вже у дебюті гри і створив перший момент біля воріт гостей, після чого і було відкрито рахунок – Ярмолюк подав з кута поля, а Батагов головою спрямував м’яч у сітку. Дніпряни продовжили атаки і за кілька хвилин створили ще два небезпечних моменти. Спочатку Мигаль відбив на кутовий удар Кононова з близької відстані, а після цього Ярмолюк завершив сольний прохід підступним ударом, після чого м’яч у лічених сантиметрах пролетів від дальньої стійки воріт.

Але все ж таки к середині першого тайму рахунок став 2:0 – це кращий снайпер команди Ківінда обікрав захисника «Вереса» на фланзі і спокійно реалізував вихід сам на сам. Невдовзі він же міг оформити дубль, але з близької відстані пробив головою прямо у руки голкіперу.

Маючі відчутну ігрову перевагу, дніпряни все ж таки припустилися помилки у захисті, коли після стандарту у виконанні Гука м’яч, нікого не зачепивши, опинився у воротах Кінарейкіна. На 36-й хвилині гості мали шанс відновити рівновагу у матчі після ще одного стандарту, але цього разу обороні дніпрян вдалося загасити пожежу у власному карному майданчику.

У свою чергу, дніпряни до завершення тайму провели кілька гострих атак, але результативно їх завершити не вдалося.

Вже у стартові півтори хвилини другого тайму дніпряни двічі могли збільшити перевагу – спочатку Мигаль відбив на кутовий потужний постріл Кононова під поперечину, а після стандарту Попов пробивав метрів з 15-ти трохи вище воріт. Але швидкий гол у другому таймі відбився! Матюшенко зробив закидання на хід Ківінді, і форвард спортклубівців, випередивши голкіпера, спокійно закотив м’яч у порожні ворота, забивши вже свій восьмий гол у сезоні, що дозволило Даніелю очолити бомбардирські перегони всього чемпіонату.

Активно увійшов у гру в другому таймі і інший форвард – Кравченко, який після появи на полі створив одразу три поспіль небезпечних моменти, але переграти Мигаля йому не вдалося. Надійно зіграв голкіпер «Вереса» і після потужного удару Демиденка.

Та все ж таки спортклубівці довели рахунок до великого – Кравченко досяг таки мети, реалізувавши пенальті, який він сам і заробив.

Останні ж чверть години гри спортклубівці провели у меншості – другу жовту картку отримав Матюшенко, а Ківінда отримав пошкодження, і завершував гру шкутильгаючи, не залишаючи поле, адже усі заміни на той час вже були проведені. Але незважаючи на це гостріше все одно були дніпряни, і тільки Ярмолюк міг тричі забити у ворота суперника в заключні хвилини зустрічі. У суперників за цей час можна згадати тільки удар Древаля у стійку.

У підсумку спортклубівці довели справу до заслуженої, переконливої перемоги!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також