Обарівці обурені зрізанням лісосмуги вздовж дороги на Луцьк (ФОТО)

1681 0

Ми у соцмережах:

Обарівці обурені зрізанням лісосмуги вздовж дороги на Луцьк (ФОТО)

Жителька села Обарів п.Валентина звернулася до «РВ» зі скаргою на те, що комунальники зрізають дерев вздовж дороги поблизу зупинки і кафе «Парус». На підтвердження своїх слів п.Валентина зробила фото.

 - Навіщо зрізати здорові дерева й кущі? – обурюється Валентина. - Кому вони заважають? Там стоїть КАМАЗ, навантажений уже зрізаними деревами – видно, на дрова собі беруть. Стоїть там трактор і люди поряд в жилетках комунальної служби. Я запитала в них, нащо таке роблять. Вони кажуть: всі питання до начальника. Попросила їх показати дозвільні документи на обрізку – проігнорували. Це ж якщо зріжуть дерева, то дорогу взимку перемітатиме сніг.

У Службі автомобільних доріг обіцяли уточнити, чи це саме їхні працівники виконують роботи. Проте речник служби Дмитро Леонтіюк зазначив, що шляховики дійсно періодично здійснюють санітарне вирубування дерев вздовж доріг області, щоб не допустити їх аварійного падіння. А від снігових переметів дороги рятують встановлені ними щити на ділянках, де дійсно існує така небезпека.

Ділянка, на якій зрізали частину лісосмуги, відноситься не до села Обарів, а до Городка. Голова Городоцької сільради Олеся Ткачук пояснює:

-          Обарівці постійно зносять своє сміття і викидають там поміж дерев. А люди, які живуть поряд, ще й дрова там собі рубають. Ми періодично наймаємо людей, щоб те сміття вивозити. Вже немає сил боротися з тим смітником. Та й подивіться на ті дерева – старі, трухляві. То, певно, шляховики їх зрізають і мають повне право на це, бо там дорогу мають розширяти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також