Обережно: тролейбус у Рівному!

1138 0

Ми у соцмережах:

Обережно: тролейбус у Рівному!

За останні дні у Рівному — двічі винуватцями ДТП ставали водійки тролейбуса

У неділю 24 травня на перехресті вулиць Соборної та Корольова 36-річна водійка тролейбуса допустила помилку, адже не пропустила «Daewoo Sens». В результаті легковий автомобіль врізався у бік тролейбуса, розтрощивши собі передню частину. У салоні легкового авто перебувало п’ятеро людей, четверо з яких отримали травми. У 73-річного костопільчанина діагностували травму грудної клітки, а в його 71-річної дружини — травму голови. Подружжя госпіталізували до Рівненської обласної лікарні. У 45-річної костопільчанки виявили перелом плечової кістки зі зміщенням, а у 23-річної рівнянки — забій плеча. Вісім пасажирів тролейбуса відбулися переляком.

Наступного дня у Рівному на вулиці Соборній тролейбус мало не впав з мосту. Врятувало пасажирів лише те, що тролейбус викотився на тротуар, де машину затримали металеві стовпчики. Трапилося це після того як в мережі на півгодини зникла електроенергія. Коли електропостачання відновилося, тролейбус стояв на підйомі, недалеко від нічного клубу «Лагуна». Водійка тролейбуса віджала гальма та забула перевірити готовність самого тролейбуса.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

— Перед тим як зняти тролейбус з гальм 39-річна водійка мала би перевірити систему, адже туди зайшло повітря. Однак вона забула це зробити, тому й тролейбус покотився донизу, коли вона натиснула педаль газу. У водійки була можливість зупинити машину, проте вона розгубилася.

В салоні тролейбуса перебувало п’ять пасажирів та кондуктор. Всі отримали легкі травми різного ступеня. Найбільше постраждала 62-річна рівнянка, яка вдарилася обличчям. Від удару вона втратила два зуби.

Відомо, що 39-річна водійка тролейбуса була не надто досвідчена, бо працювала на маршруті лише три місяці.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також