Обігріли і купили квитка додому: рівненські патрульні допомогли чоловіку, якого рідні з Тернопільщини шукали дві доби

1686 0

Ми у соцмережах:

Обігріли і купили квитка додому: рівненські патрульні допомогли чоловіку, якого рідні з Тернопільщини шукали дві доби

Патрульні зустріли його вночі на узбіччі дороги.

Рівненські патрульні не лише стежать за порядком на дорозі, але й допомагають тим, хто опинився у скруті. Декілька днів тому вони допомогли чоловіку, який загубився у нашій області і одиноко стояв на дорозі неподалік села Любомирка.

- Він виглядав розгубленим та безпорадним і так і не зміг нічого пояснити патрульним. Проте їм вдалося дізнатися номер його рідних, які розповіли, що шукають його уже дві доби. Також дізналися, що проживає він у Тернопільській області та має проблеми зі здоров'ям. Оскільки ніхто не міг по нього приїхати, то поліцейські відвезли громадянина у пункт обігріву, напоїли чаєм, а зранку купили квитки додому і проінструктували водія, щоб той сказав йому, де потрібно вийти, - розповідають у патрульній поліції Рівненщини.

Інший екіпаж під час патрулювання автодорогою помітив жінку, яка зупиняла автівки, які проїжджали повз. Поліцейські поцікавилися, що сталося. Пані Надія сказала, що запізнюється на потяг, а оскільки це була комендантська година, то таксі викликати вона не змогла. Патрульні звісно ж допомогли та підвезли громадянку на вокзал.

А ще, днями поліцейські на стаціонарному посту "Корець" звернули увагу на вантажний автомобіль, заднє колесо якого було спущене, а гума пошкоджена.

 - Інспектори зупинили водія, вказали на пошкодження і разом із чоловіком усунули несправність, щоб той міг продовжити рух.
Ми сильні — бо ми разом, - додають правоохоронці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також