Обікрав взуттєву майстерню

2201 0

Ми у соцмережах:

Обікрав взуттєву майстерню

Екіпаж патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група саме працювали на виклику за фактом грабежу на вулиці Дубенській у Рівному, коли з вікна другого поверху будинку зістрибнув чоловік. Коли патрульні його наздогнали, з’ясувалося, що той був не з порожніми руками.

 
Слідчо-оперативна група встановила, що 31-річний рівнянин відігнув металеві грати на першому поверсі та потрапив у підсобне приміщення, через яке вийшов у загальний коридор. Звідти чоловік проник до взуттєвої майстерні, зірвавши замки на дверях. У рюкзак він склав дві дрилі, болгарку, цвяхосмик, електропилу. У кишеню поклав ключі, ліхтарик та викрутку. А 1500 гривень сховав у кросівки.
Оскільки у приміщенні на першому поверсі заклинило двері, чоловік забув свій наплічник та кинувся втікати через другий поверх. Утім, тут в одному із приміщень спрацювала сигналізація, тож зловмиснику нічого не залишалось стрибати вниз.
Втікав чоловік через другий поверх, оскільки у приміщенні на першому поверсі заклинило двері. Тут він і забув свій наплічник із краденим майном. Коли ж потрапив у їдальню на другому поверсі, спрацювала сигналізація, тож зловмиснику не роздумуючи довелося стрибати.
Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у приміщення.Також слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.
Поліцейські з’ясували, що 31-річний житель Рівного розпочав свій злочинний шлях ще із 13-річного віку. Відтоді неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Востаннє звільнився півроку тому та, як зізнався поліцейським, вже встиг скоїти п’ять крадіжок повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також