Обираємо якісну коляску для двійні

649 0

Ми у соцмережах:

Обираємо якісну коляску для двійні

Народження двійнят – справжнє диво та свято для кожної родини. Але після ейфорії приходить усвідомлення, що прогулянка, харчування, сон і час батьків тепер теж буде ділитися на 2. Говорячи про прогулянки, справжнім порятунком для батьків стане коляска для двійні. На які моменти варто звернути увагу? Які тенденції розвитку даного сегмента та які варіанти зараз представлені у дитячих магазинах.

Обираємо якісну коляску для двійні

У чому полягає основна складність у виборі такого типу транспортного засобу для дітей? Вага та габарити — саме ці моменти часом вважаються вирішальними не тільки при виборі колясок для погодок, але й універсальної коляски. Варто відразу згадати той факт, що завдяки своїй міцній конструкції навряд чи вдасться вибрати варіант, який важитиме менш як 16 кг. Пов'язано це з тим, що сама по собі рама для такого типу виробу не тільки міцна, але й досить важка. Це логічно оскільки вона повинна витримувати на собі не тільки люльки та прогулянкові блоки, але й 2 малюки.

Коляска для погодок ділиться на велику кількість підкатегорій, але найпопулярніша – за розміщенням блоків. Це може бути:

1. Паровозик. Варіант розміщення малюків один за одним або обличчям один до одного. Комфортний варіант, який часто вибирають батьки. Пов'язано це з тим, що на відміну від наступного варіанта ширина шасі буде значно менше і пересуватися вулицями буде зручніше.

2. Пліч-о-пліч. Малята будуть розміщуватися поряд з один одним пліч-о-пліч. Варіант комфортний для малюків, але не найкращий для батьків. Пов'язано це з погіршеною маневровістю виробу через широке шасі.
Ви вже визначились із типом виробу? Саме час перейти до питання якою має бути ідеальна коляска для двійні.

♦ Вага та габарити. Звичайно ж, ми виносимо цей параметр як один з основних. Перед покупкою обов'язково заміряйте ширину дверей у квартирі (на виході), будинку і якщо є в ліфті. Така проста дія допоможе вирішити багато проблем у майбутньому і суттєво звузить вибір коляски. Середньостатистична коляска для погодок важить від 16-17 кг до 25. Зверніть увагу, що йдеться про універсальні візки 2в1 (люлька + прогулянковий блок).

♦ Колеса. Дуже важливо, щоб вони були більшими. Саме такий варіант матиме високий рівень прохідності радувати кожну прогулянку Вас і малюків. Окрему увагу варто звернути на маневровість. Її забезпечать поворотні колеса. Також зверніть увагу на амортизатори. Їх наявність зможе пом'якшити рух коляски та малюки почуватимуться комфортніше.

♦ Додаткові функції. Звичайно ж, технології не стоять на місці та дитячі товари не виняток. Сучасна коляска для двійні – це гармонійне поєднання безпеки та комфорту батьків та малюків. Так батьки оцінять моделі з регулюванням ручки в зручне положення або регулювання висоти розміщення блоків. А от малюки будуть щасливі від наявності зручної функції регулювання спинки, яка дозволить втомленим малюкам від насиченої прогулянки поспати. Також величезним плюсом буде наявність у комплектації: накидки на ніжки для зимових прогулянок, дощовик, москітна сітка та інші додаткові функції.

Якщо Ви вирішили купити коляску для двійні рекомендуємо звернути увагу на дитячий магазин Babymax. Магазин, що вже багато років радує батьків та малюків якісними товарами за доступною ціною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також