Об’їздила всю Європу, а в аварію потрапила в Новоукраїнці

1878 0

Ми у соцмережах:

Об’їздила всю Європу, а в аварію потрапила в Новоукраїнці

22 грудня о дев’ятій ранку Орися Примак виїхала з дому на Київ. Автомобіль занесло на узбіччя, і в момент, коли вона намагалася виїхати звідти, відбулося лобове зіткнення із зустрічним авто. В результаті його водій опинився в лікарні.

Орися Примак — відома в області людина. Разом з чоловіком вони заснували будинок сімейного типу, проживають в Новоукраїнці з двадцятьма прийомними дітьми, загалом виховали тридцятьох. Жінка має нагороди, вручені особисто двома президентами України, вона виступала у Верховній Раді, постійно допомагає таким же сім’ям. Поліція свого часу вручила їй звання «Найкращого водія в Україні» в рамках проєкту «Керуй».

— Того ранку на нашому бусі Opel Vivaro я виїхала на Київ у справах, мала ще підібрати представників інших будинків сімейного типу, — розповіла пані Орися. — За 800 метрів від дому мене знесло на узбіччя, дорога була слизькою. Коли я намагалася вирулити звідти, зіткнулася з «Жигулями», що їхали назустріч. Зіткнення було лобовим. Машини почали диміти. Я побачила, що до водія «Жигулів» кинулася жінка, яка проїжджала поряд. Тож сама і викликала майстра з ремонту автомобілів, бо боялася вибуху й пожежі. Потім і сама кинулася до водія «Жигулів» — Василя. «Швидку» викликали, вона приїхала дуже швидко, бо в Новоукраїнці в нас своя амбулаторія. В очікуванні лікарів ми пересадили Василя в моє авто і притримували його, адже від удару він не розумів, що коїться і все поривався кудись іти. В мене теж були побиті ноги й голова.

«Швидка» забрала Василя до обласної лікарні, а Орися Примак дочекалася приїзду поліції, яка зафіксувала всі обставини інциденту. Вона пройшла огляд, за результатами якого визнана тверезою. Шини, запевняє жінка, — нові, авто справне. Сама вона — водійка з досвідом.

— Я об’їздила всю Україну і Європу, — стверджує п. Орися. — Неодноразово казала, що бачила купу аварій, бачила, наскільки складним може бути рух. Тож завжди дивувалася, як можна потрапити в ДТП у Рівному. І ось на тобі — сама потрапила в ДТП, та ще й у селі.

Страхова компанія Орисі Примак має виплатити кошти, витрачені на лікування паном Василем. Жінка також відкупить йому «Жигулі» за 2 тисячі доларів. Запевняє, що постійно перебуває на зв’язку з його сім’єю:

— Я ніколи ні від кого не ховалася, відкрита для спілкування. Я вже 30 років вчителюю в школі, виховую дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомагаю таким сім’ям. Тож просто не могла б собі дозволити повестися інакше.

Поліція порушила кримінальне провадження за виїзд на зустрічну смугу за частиною статті 286 КК України. Тож Орися Примак постане перед судом, на якому розглянуть всі обставини дорожнього інциденту. В тому числі й непосипане дорожнє полотно, через що автомобіль жінки занесло. Поліція зафіксувала все на фото.                                                                             Дарина Гузенкова.                                                                                                                                                                                  

Читайте також: Поліція назвала причину ДТП неподалік Рівного: «Опель» занесло на слизькій дорозі прямо у «ВАЗ»

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також