Обкрадений селянин сам шукав злодія, а коли не знайшов — набрав 102

1119 0

Ми у соцмережах:

Обкрадений селянин сам шукав злодія, а коли не знайшов — набрав 102

Шостого до поліції звернувся 30-річний мешканець села Кам’яна Верба та повідомив, що із підсобного приміщення його господарства невідома особа викрала шуроповерт, пилу та автотовари.

Поліцейські встановили, що ввечері 30 листопада потерпілий разом із трьома малознайомими чоловіками розпивав алкогольні напої за місцем свого проживання, а наступного дня виявив відсутність у підсобному приміщенні інструментів, але до поліції одразу не звернувся, бо намагався сам знайти крадія. Втім, коли пошуки не дали результату — зателефонував на спецлінію 102.

Оперативники встановили особу, яка може бути причетна до скоєного злочину. Ним виявився 32-річний житель сусіднього села Нова Пляшева.

У приміщення зловмисник проник, коли потерпілого не було дома. Крадені інструменти, які він заховав за місцем проживання, поліцейські вилучили.

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням у приміщення та вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування. За результатами призначеної товарознавчої експертизи вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Відомо, що він раніше не потрапляв у поле зоре правоохоронців. Тепер відповідно до санкції статті йому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також