Обласний навчально - реабілітаційний центр очолить Алла Ярмошевич

946 0

Ми у соцмережах:

Обласний навчально - реабілітаційний центр очолить Алла Ярмошевич

Сьогодні відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр» Рівненської обласної ради.

На ньому єдиний кандидат на посаду – Алла Ярмошевич проходила перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, а також професійної компетентності шляхом письмового тестування та вирішення ситуаційного завдання. Крім того, вона презентувала програму розвитку закладу.

 

За результатами виконання трьох завдань Алла Ярмошевич набрала 10 балів. До слова, це максимальна кількість балів, що можна було отримати за виконанні завдання.

 

Члени комісії за знання законодавства у сфері загальної середньої освіти поставили 3 бали (з 30 питань Алла Ярмошевич надала правильні відповіді на 30 питань), за вирішення ситуаційного завдання – 2 бали, та за презентацію розвитку центру – 5 балів ( 1 голос члена комісії – один бал).

 

Тож згідно з рішенням комісії голова конкурсної комісії Світлана Богатирчук – Кривко оголосила Аллу Ярмошевич переможцем конкурсу та рекомендувала голові обласної ради підписати трудовий договір з нею на 6 років, повідомляє пресслужба обласної ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також