"Облийте майонезом": костопільська делегація закричала депутата Кучерука (ВІДЕО)

2890 0

Ми у соцмережах:

Рівненська обласна рада, не проголосувавши на минулому засіданні за контракти з частиною переможців конкурсів на посади керівників комунальних шкіл-інтернатів, повернулася до голосування на сьогоднішньому засіданні.

Контракт з директоркою олександрійської школи-інтернату підтримали, а ось на контракт з директоркою костопільської школи-інтернату голосів не вистачило.

Десятки молодиків та працівники школи, які прийшли на сесію, почали протестувати і вимагати переголосування.

Кандидатка на посаду Марія Шама виступила перед депутатами із запитанням, що вона таке зробила, що її депутати не підтримують. Мовляв, виграла конкурс, її підтримали колектив, батьки.

Пані Шама зазначила, що причина - неприязнь голови фракції Батьківщина Миколи Кучерука, який також з Костополя.

Пан Кучерук почав вимагати у депутатів не мати подвійних стандартів і голосувати за всіх переможців конкурсів, зокрема за контракт з Олександром Булигою, який виграв конкурс на посаду директора обласного музею, та з Павлом Соломчуком, який мав би керувати Великомежиріцькою школою-інтернатом.

Молодики у залі почали закрикувати депутата. А представниця школи запропонувала облити його майонезом.

Зрештою, депутати проголосували за контракт з пані Шамою під голосні крики її групи підтримки. А ось до голосування щодо Булиги та Соломчука депутати не повернулися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також