Облрада продасть ще два старих авто

546 0

Ми у соцмережах:

Облрада продасть ще два старих авто

Щоб поповнити обласний бюджет, старі авто виставлять на аукціон

Цього разу сесія має дати дозвіл на приватизацію двох авто, що є спільною власністю тергромад області. Днями це питання розглянули на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності.

За пропозицією голови комісії Андрія Пехотіна, до переліку увійшли:

- М 2141-01 ("Москвич"), 1990-й рік вводу в експлуатацію – перебуває на балансі відокремленого підрозділу "Костопільський фаховий медичний коледж" Рівненської медичної академії;

- ГАЗ 31105 ("Волга"), 2005-й рік випуску - на балансі Рівненського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт". 

Ці старі машини, які ще можна відремонтувати або хоч якось використати за призначенням, обласна рада продовжує списувати через аукціон.

Голова обласної ради Андрій Карауш підкреслює, ця практика добре себе показала і вигідніша для бюджету, аніж просто віддати майно на брухт.

- Питання розглянемо на сесії 20 вересня, після того буде відома й вартість, з якою ці старі машини виставлять на аукціон. Зазначу також, що декілька автомобілів мусимо списати на брухт як такі, які вже просто неможливо відремонтувати чи використати будь-як.

Нагадаю, через аукціон ми продали вже 12 старих авто від кількох наших комунальних закладів і отримали за це кількасот тисяч гривень. У війну шукаємо різні способи наповнення бюджету і цей досвід будемо продовжувати, - написав голова Рівненської облради у Telegram.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також