Обрали трьох кандидатів на посади директорів

1404 0

Ми у соцмережах:

Обрали трьох кандидатів на посади директорів

Члени конкурсної комісії розглянули заяви претендентів на зайняття вакантних місць директорів трьох комунальних закладів Рівненської обласної ради.

На посаду директора у Клеванській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті I-III ступенів заяву та необхідні документи подав лише одна претендентка – Олена Амельянович. Також по одному претенденту було і на зайняття посади директора Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 I-II ступенів - Валерій Малюжинський та Ясининицького навчально-реабілітаційного цетру - Олександр Оксимчук.

Члени комісії розглянули пакети документів учасників конкурсу. Зауважень до них не було, відтак, трьох претендентів допустили до наступного етапу конкурсу.

Нагадаємо, що кандидати на посаду проходитимуть перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірку професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання та публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Перевірка знання законодавства буде здійснюватися у формі письмового тестування.

Рівненська обласна рада повідомляє, що перевірку знань учасники конкурсу проходитимуть: 2 листопада – Олена Амельянович, початок об 9:30; 2 листопада - Валерій Малюжинський, початок об 14:00; 12 листопада – Олександр Оксимчук, початок об 10:30.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також