Обрали переможця конкурсу на посаду начальника військового ліцею

1036 0

Ми у соцмережах:

Обрали переможця конкурсу на посаду начальника військового ліцею

Відбувся конкурс на посаду начальника комунального закладу «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради.

Єдиний кандидат на займану посаду – Ігор Приступа проходив перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та професійної компетентності шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання. Також він презентував перспективний план розвитку закладу.

Ігор Приступа зауважив, що військовий ліцей й надалі працюватиме над якісною підготовкою учнів для подальшого навчання у військових навчальних закладах вищої освіти та інших силових структур.

Прес-служба Рівненської обласної ради повідомляє, що за результатами оцінювання комісії з добору керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області під головуванням Світлани Богатирчук-Кривко кандидат набрав максимальну кількість балів – 13.  Відтак, його оголошено переможцем конкурсу. Це рішення буде винесено на чергову сесію обласної ради, яка відбудеться 30 серпня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також