Обручка — не просто прикраса

8106 0

Ми у соцмережах:

Обручка — не просто прикраса

Обручки, як правило, вибирають прості, без жодних прикрас. Але у наш час все більше молодят бажають, щоб їхні обручки були прикрашені коштовними каменями. Візьміть до уваги, що обручку ви носитимете все життя, тому варто прискіпливо поставитися до її вибору.

Обручка

Обручка — не просто прикраса Обручки, як правило, вибирають прості, без жодних прикрас. Але у наш час все більше молодят бажають, щоб їхні обручки були прикрашені коштовними каменями. Візьміть до уваги, що обручку ви носитимете все життя, тому варто прискіпливо поставитися до її вибору. Обручки коштують у магазині «Женева» від 212 грн. і вище, з діамантом — від 800 грн. В «Рубіні» грам золота коштує 150 грн., у «Діаманті» — 140 грн.

Лімузин: чорний чи білий? В день весілля все повинно бути особливим. Тому щоб гідно подолати шлях від нареченого до чоловіка і від нареченої до дружини, вам потрібно подбати про відповідний транспорт. В Рівному можна замовити лімузин, зателефонувавши в ресторан «Леон», коштує це 75 грн. за одну годину. Є чорного і білого кольору.

Агенція візьме турботи на себе Щоб свято пройшло весело і організовано і надовго запам'яталося і вам, і вашим гостям — без тамади не обійтись. А можна взагалі позбавити себе усіх весільних турбот, звернувшись в агенцію. В агенції «Фея» послуги тамади коштують від 500 грн., організація весілля — приблизно 1500 грн., залежно від того, що ви замовлятимете.

Рушник вишиваний — на щастя Вишитий рушник — символ єдності і радості нероздільного подружнього життя. На речовому ринку можна придбати рушники за 130-140 грн., купують переважно з вишивкою червоного кольору. Рушник, який кладуть під ноги молодятам, коштує 60-70 грн.

У романтичному вальсі Один з найромантичніших і хвилюючих моментів на весіллі — перший шлюбний танець молодят. Для цього потрібно завчасно підібрати гарну музику і... навчитися танцювати! У Центрі спортивного танцю «Престиж» кажуть: хоч все залежить від здібностей учнів, та навчитись танцювати можна, відвідавши занять десять. Фахівці «Престижу» працюватимуть з вами індивідуально і коштуватиме ця послуга 20 грн. за 1 годину.

Костюм для нареченого Одягнути нареченого можна в Будинку одягу на другому поверсі. Костюм коштує від 780 грн. до 2700 грн. А також на ринку, де ціни значно нижчі, адже тут костюм можна купити за 375 грн, а якщо з модної нині шліфованої тканини, то за 525-550 грн.

Весільна сукня Якщо хочете мати оригінальну весільню сукню — доведеться шити. За пошиття сукні в ательє «Престиж» з вас візьмуть від 150 до 300 грн., «Манатки vid Натки» пропонують пошиття сукні за 300-400 грн., в «Мрія-Л» можна пошити за 200 грн. Якщо ж вирішили купувати чи брати напрокат, то в салоні «Еліт» сукні можна купити від 700 грн. і до 2 700 грн. Напрокат — 600-1300 грн. Фата коштує 40-120 грн. В «Адель» купити можна за 700-2000­ грн., напрокат — 200 грн., фата коштує від 50 грн. У «Весільному салоні» на проспекті Миру вибір суконь від 780 грн. до 2 900 грн. Якщо напрокат, то в межах 500 грн. Фата, залежно від довжини, — від 60 до150 грн.

Подбай про імідж Щоб подбати про весільну зачіску, макіяж і манікюр, можна звернутися у салон краси або запросити перукаря, візажиста, манікюрницю додому. В перукарні «Іннеса» манікюр з фарбуванням нігтів буде коштувати 20 грн. В «Афіні» манікюр коштує 8 грн. плюс французький — 10 грн. плюс узор — 25 грн., але це вже за бажанням. В салоні-перукарні «Стиль» весільний макіяж коштує 40-50 грн., манікюр — 11-15 грн. В «Колориті» манікюр з узором обійдеться в 30 грн., а макіяж — 80 грн. У перукарському салоні «Леді Стар» весільна зачіска на коротке волосся коштує 85 грн, якщо працює майстер 1 категорії, і від 200 грн., якщо майстер вищої категорії. На довге — відповідно 100 грн. і 220 грн. У перукарні «Іванна» зачіска на коротке волосся коштує до 100 грн., а на довге 120-150. Можна домовитись, щоб зробили зачіску вдома. У «Валентині» до вас приїдуть робити зачіску додому, але ви берете на себе клопоти з перевезення майстра. Коштує зачіска 60 грн. на коротке волосся і 100 грн. на довге.

Обряд вінчання У Свято-Воскресенському соборі обряд вінчання коштує 150 грн. У Свято-Успенській церкві, що на вул.Шевченка, також 150 грн. Якщо вінчатися у Свято-Покровському соборі у верхньому храмі, це буде коштувати 185 грн., з архієрейським хором і 155 грн. з криласним. Вінчання в нижньому храмі коштує 135 грн.

Салют на честь молодих Якщо бажаєте завершити свято салютом, то обійдеться це вам від 10 грн. до 1500 грн. Тривалість — 30, 40, 50 секунд і найбільше — 1,5 хв. Все вирішити і про все домовитись можна в агенції «Свято».

Вам «живу» музику чи дискотеку? Один з найпростіших варіантів — замовити ді-джея, який має спеціальну апаратуру і колекцію дисків. Другий варіант — це замовити на весілля цілу дискотеку зі спеціальною апаратурою, потужним звуком, світловими і димовими ефектами. Третій варіант: так звана «жива» музика. Якщо ж ви влаштовуєте весілля у національних традиціях, можете замовити колективи музикантів, які виконують музику в народному стилі. Замовити музикантів можна в магазині «Ямаха»: один день коштуватиме 750-800 грн.

Без квітів не обійтись Квітами можна прикрасити зачіску нареченої, авто наречених і гостей, кімнату нареченої, зал, в якому буде проходити свято, місце за столом, де будуть сидіти молодята. З квітів можна зробити весільний букет для нареченої, бутоньєрки, подарункові букети для гостей і багато іншого. Букет із квітів для нареченої в магазині «Сезам» коштує від 60 грн., в магазині «Квіти» — від 50 грн. до 150 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також