Мешканець Острога дерев’яною табуреткою убив двох людей

1174 0

Ми у соцмережах:

Мешканець Острога дерев’яною табуреткою убив двох людей

36-річного жителя Острога судитимуть за умисне вбивство, умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, а також за порушення правил адміннагляду.

Як повідомляє поліція Рівненської області, у січні цього року медики «швидкої» констатували смерть 62-річного острожанина у квартирі за його  місцем проживання. Під час огляду тіла загиблого, який проживав сам, виявили численні травми голови, від яких він відповідно до судмедекспертизи, той помер одразу.

Місцевим правоохоронцям вдалося викрити та довести причетність до скоєного злочину 36-річного жителя Острога. Він був раніше судимий за злочини проти життя та здоров’я особи, а на момент вчинення злочину перебував під адміністративним наглядом. Після скоєного вбивства він переховувався від органів досудового розслідування на території сусідньої області.

Третього березня його затримали оперативники. Чоловікові повідомили про підозру, а суд взяв його під варту, де він перебуває досі.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановили, що підозрюваний прийшов у гості до свого 62-річного знайомого, з яким  розпивав алкоголь. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник умисно завдав пенсіонеру не менше п’яти ударів дерев’яною табуреткою по голові, спричинивши черепно-мозкову травму із численними крововиливами.

Слідчі встановили причетність підозрюваного до ще одного кримінального правопорушення, вчиненого практично в аналогічний спосіб.

У грудні торік на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що у квартирі на проспекті Незалежності в Острозі виявлено 58-річного власника без ознак життя. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть острожанина настала від отриманої орієнтовно трьома днями раніше черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння та основи черепа.

Після ряду експертиз вдалося встановити обставини події, адже сліди злочину на місці події були ретельно приховані. Знаряддям  також була табуретка, якою спричинили умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті. Із обома загиблими обвинувачений час від часу розпивав алкогольні напої, на ґрунті чого й виникали конфлікти.

Будь-яких показань підозрюваний не давав та зі слідством не співпрацював. Утім, слідчі зібрали беззаперечну доказову базу та закінчили досудове розслідування. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скерували на розгляд суду. За скоєне йому тепер загрожує до 15 років за ґратами.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також