Один нетверезий водій наїхав на автомийку, інший – на чужий автомобіль

1696 0

Ми у соцмережах:

Один нетверезий водій наїхав на автомийку, інший – на чужий автомобіль

Перша ДТП сталась на вулиці Гагаріна у Рівному, друга - на Дубенській.

У неділю, за годину до півночі,  патрульні отримали виклик на вулицю Гагаріна у Рівному, де сталась ДТП без травмованих за участю автомобіля КІА.  25-річний водій з Рівного не дотримався безпечного інтервалу та наїхав на скляну перегородку автомийки. 

Патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння в присутності свідків водій категорично відмовився. Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп’яніння, та за вчинення ДТП.

Сьогодні, близько першої години ночі, патрульним надійшов виклик про ДТП без травмованих на вулиці Дубенській. Поліцейські виявили дорожньо-транспортну пригоду за участю двох транспортних засобів Aуді та Dacia Logan. Рухаючись заднім ходом, водій Dacia Logan наїхав на «Ауді», який стояв. 

Під час спілкування із 24-річним водієм Dacia Logan інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу та проведення такого огляду у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків. Чоловік поводив себе агресивно та постійно намагався залишити місце ДТП, отож йому одягли кайданки. На водія склали протоколи за ч.1 статті 130 КУпАП та статті124 КУпАП.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що за минулі вихідні патрульні склали шість протоколів за порушення правил дорожнього руху, що призвело до скоєння дорожньо-транспортної пригоди та виявили 16 випадків керування напідпитку.

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також