Один поліщук торгував гранатами, інший - привіз з війни патрони

1213 0

Ми у соцмережах:

Один поліщук торгував гранатами, інший - привіз з війни патрони

Бойову гранату «Ф-1» та запал до неї 25-річний житель селища Володимирець продав за 500 гривень.

На Рівненщині поліцейські затримали чоловіка за збут гранати. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у кишені штанів чоловіка аналогічну гранату із запалом.

Чоловіка  затримали та відправили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами.  Поліцейські підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу -  тримання під вартою. Вилучені боєприпаси направили на експертизу.

Правоохоронці встановили, що 25-річний житель Володимирця вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі та у серпні 2014 року звільнився. 

А дубровицькі поліцейські обшукали помешкання 59-річного жителя районного центру. У нього знайшли 82 патрони калібру 7,62 мм. Як пояснив правоохоронцям господар будинку, він їх знайшов у зоні АТО, коли ніс там службу. Слідчі направили патрони на експертизу, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення чоловіку про підозру, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також