Молодий командир розповів, як його танк протистояв колоні окупантів (ВІДЕО)

1132 0

Ми у соцмережах:

Молодий командир розповів, як його танк протистояв колоні окупантів (ВІДЕО)

У березні командир екіпажу українського танка успішно протистояв колоні російської бронетехніки поблизу селища Нова Басань на Чернігівщині.

Як повідомляє Радіо Свобода, герой того бою — 21-річний Назар Вернигора. Нині лейтенант Вернигора командує танковою ротою і нищить окупантів на сході України.

Легендарний бій, у якому його екіпаж знищив три БТРи і один танк, став відомим завдяки оприлюдненим відео з камери безпілотника.

"Вони були просто приголомшені, вони не знали, що робити. Масово тікали, вистрибували зі штабу. Покинули блокпост, який ми потім рознесли на друзки. В цей момент йшов дощ з мокрим снігом. Броня була мокра і піксельних візерунків камуфляжу не було видно. Перший російський танк, що навівся на нас, не вистрілив, бо подумав, що ми свої. У росіян були такі ж танки - Т-72Б. Вистрілив останній у колоні. Влучив у нас. Трохи кидонуло, але навідник не розгубився і почав лупити серію снарядів по російських танках. Останній танчик він, на щастя, підбив", – розповідає Вернигора про деталі бою.

Більше:

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також