Одна з найскладніших рятувальних операцій: додому в Україну повернули 31 дитину (ВІДЕО)

615 0

Ми у соцмережах:

фото - Save Ukraine/Спасемо Україну

Їх незаконно вивезли окупанти. А тепер, завдяки титанічним зусиллям, цих дітей вдалося повернути рідним. Втім, не всі дочекалися повернення викрадених - від пережитого стресу померла бабуся, яка мала повернути додому двох своїх онуків. Серце жінки не витримало...

Доброю новиною про повернення українських дітей поділилися у фейсбуці в благодній оррганізації Save Ukraine/Спасемо Україну:

 - Ми зустрічаємо вдома ще 31 українську дитину, незаконно вивезену росіянами з окупованих територій! Ця була найскладніша з усіх попередніх рятувальних місій. Росія розгорнула масштабну інформаційну кампанію. Поки мами проходили 13-годинний допит у ФСБ, Уповноважена з прав дитини Марія Львова-Бєлова проводила пресконференцію, під час якої намагалася нав'язати світу перекручену версію подій. Але найбільший "сюрприз" чекав на батьків у таборі в Криму. Російська влада запросила журналістів телеканалу "Россия 1" для постановчого репортажу.
 
І це не все. На жаль, від пережитого стресу померла бабуся, яка мала повернути додому двох своїх онуків. Серце жінки не витримало.
Шлях українських дітей з території рф завжди нелегкий. Будь-якої миті в дорозі можуть виникнути непередбачувані обставини, які ускладнюють порятунок. Але ми не здаємось на півдорозі, адже робимо це заради наших дітей.
 
Наша команда вдячна кожному, хто бере участь у цьому процесі. Кожній героїчній мамі, кожному члену команди та волонтеру, кожному, хто не стоїть осторонь. У цій справі важлива будь-яка допомога: від інформаційної до фінансової підтримки.
 
Саме завдяки спільній та злагодженій праці ми вкотре переживаємо ці неймовірні емоції, коли після тривалої розлуки діти біжать по рідній землі в обійми рідних. Коли бачиш на обличчях юних українців сльози радості й розумієш, що це все не дарма.
 
А поки щасливі сім’ї надолужують втрачений час, ми продовжуємо працювати далі, аби повернути додому кожну українську дитину.
 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також