Колишній ескортниці вручили нагороду від ГУР — розгорівся скандал

1308 0

Ми у соцмережах:

Колишній ескортниці вручили нагороду від ГУР — розгорівся скандал

У п'ятницю, 3 березня, українські блогери зустрілися з радником голови Офісу президента Михайлом Подоляком.

 Серед запрошених були телеведучий Нікіта Добринін, Саша Бо, Євген Таллер, Ксюша Манекен, Настя Єлісєєва, Таня Парфільєва, Олександр Заліско та інші.

Найбільшу критику викликала присутність блогерки Ксюші Манекен (Оксани Волощук), яка раніше неоднозначно висловлювалась щодо російської окупації Криму й мала досвід роботи в ескорті, про що сама розповідала.

Після зустрічі в ОП вона похвалилася, що отримала від Головного управління розвідки Міноборони відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України ІІ ступеня». Втім, згідно з документом, нагороду їй присвоїли ще 13 жовтня 2022 року.

Ця інформація і викликала обурення користувачів соцмереж, які не розуміють, за що жінка отримала таку відзнаку. Крім того, у багатьох виникло питання чи нагороджували і інших блогерів на зустрічі.

Інста-блогерка Таня Парфільєва зазначила, що під час зустрічі ні один із блогерів не отримав нагороди, адже вони лише знайомилися й спілкувалися.

Згодом Михайло Подоляк підтвердив її слова. Він повідомив, що ні Офіс президента, ні він особисто не давали їм жодних відзнак. А метою таких зустрічей є налагодження комунікації з інфлуенсерами. 

«Не треба конспірології там, де її немає. Подібні зустрічі не є елітарними чи для відзначення якихось досягнень – для цього є українське суспільство, яке саме може дійти висновків, хто та чим займається під час війни. Наше завдання – вести роз’яснювальну роботу, залучаючи всі можливі інструменти», – заявив він.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також