Офіцер, який образив маму загиблого воїна, вибачився за свій ганебний вчинок

2115 0

Ми у соцмережах:

Офіцер, який образив маму загиблого воїна, вибачився за свій ганебний вчинок

Керівництво Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебну поведінку майора Збройних Сил України Грибчука та приносить мамі загиблого Героя свої щирі співчуття та слова вибачення.

Інцидент трапився тиждень тому в маршрутці «Курозвани – Рівне».  Мама загиблого героя Дмитра Козачонка сіла в маршрутку «Курозвани – Рівне» по пільговому посвідченню. Пізніше у маршрутку зайшов майор теж по УБД. Той був напідпитку і почав згадувати свої бойові заслуги на аж двох ротаціях. Між ними розпочалася словесна перепалка, суть якої полягає в наступному. Майор вважав, що він пільговий проїзд заслужив, а мама ні, бо її син загинув тому, що «долбо@б і сам винен».Про інциент розповіла у своєму Facebook волонтерка Вікторія Шинкаренко.

Тепер у Фейсбуці з'явилось вибачення майора Юрія Грибчука та його колег.

-  Шановна пані Надіє! Керівництво Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебну поведінку майора Збройних Сил України Грибчука та приносить Вам, мамі загиблого Героя, свої щирі співчуття та слова вибачення. Запевняємо Вас, що даного офіцера буде притягнуто до відповідальності за свій вчинок. Ми цінуємо подвиг Вашого сина і дякуємо Вам за нього.


Читайте більше: П’яний майор з Гощанського військкомату образив у маршрутці маму загиблого воїна АТО


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також