Огляд мультиварки Mirta MC-2211

625 0

Ми у соцмережах:

Mirta MC-2211

Сьогодні компанія DomoTeh представляє вашій увазі сушку для овочів і фруктів Maestro MR 765.

Корпус виконаний з пластика, на панелі управління ви знайдете кнопку включення приладу і кругової регулятор температури від 35 до 70 градусів за Цельсієм.

Потужною сушки складає 245 ват. Прилад обладнаний п'ятьма пластмасовими лотками і знімною кришкою діаметром 33 сантиметри. Конструкція лотків має сіткове отвір що забезпечує циркуляцію пари усередині приладу, не даючи корисних речовин розчинятися, ширина одного лотка три сантиметри.

Сама сушка має висоту 26 сантиметрів, габарити приладу дозволяє його розмістити навіть на найменших кухнях. Подача гарячого повітря надходить човні через пластмасові отвори, що ведуть від вентилятора розташована в підставі приладу. Максимальний час безперервної роботи вентилятора не повинен перевищувати 40 годин. У керівництві користувача ви також знайдете таблицю порадами по нарізування і часу сушки різних овочів і фруктів. З Maestro MR 765 ви зможете сушити овочі та ягоди і фрукти квіти і трави і навіть готувати думки в домашніх умовах. Купити цей прилад ви зможете в магазині DomoTeh.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також