Огляд популярних мереж суші ресторанів Вінниці

434 0

Ми у соцмережах:

Огляд популярних мереж суші ресторанів Вінниці

Японська та паназіатська кухня користуються великим попитом. Незважаючи на те, що раніше це була екзотика, зараз такі страви можна замовити в багатьох закладах міста. Але щоб замовити суші у Вінниці потрібно уважно підходити до вибору ресторану. Краще робити замовлення в перевірено місці, так ви отримаєте смачну та якісну їжу й не залишитесь розчарованими.

Суші Мастер

Цей заклад є одним з найвідоміших у Вінниці. Тут досить широкий асортимент, тому можна замовити японські та паназіатські страви. Періодично меню оновлюється, в нього додають нові позиції. На сайті можна побачити страви. приготовані без додавання риби та м’яса, завдяки чому вони чудово підходять вегетаріанцям та веганам. Також є спеціальні розділи з їжею для дітей та дієтичними закусками. Але окрім суші та ролів тут також можна замовити салати, перші страви, десерти та напої.

Завдяки цьому можна експериментувати з замовленнями та куштувати різні страви. Якщо у виникли сумніви щодо того, які роли чи суші обрати, варто звернутись до працівника ресторану, який допоможе.

Серед головних переваг мережі Суші Мастер варто виділити:

• швидку підготовку замовлень;

• високу якість обслуговування;

• великий вибір страв;

• доступні ціни.

Також в цьому закладі часто можна скористатись різноманітними знижками та акціями. Завдяки їм можна придбати за зниженою ціною як звичайні порції ролів або суші, так і цілі сети. Зробити замовлення можна через сайт бо по телефону. Якщо вартість обраних страв перевищує 200 грн, кур’єр доставить його безкоштовно. Зазвичай клієнту не доводиться чекати довше 1-1,5 години.

Містер Рол

Цей ресторан також досить відомий в місті, тому що він спеціалізується саме на японській кухні. Тут можна замовити страви, зроблені за традиційними та авторськими рецептами. В даному закладі досить високі ціни, але періодично можна скористатись «щасливими годинами». Це певний проміжок часу, впродовж якого діють знижки, тому замовлення буде вигідним. Також іноді діють акції, що дають можливість отримати одну порцію безкоштовно. Але ці вигідні пропозиції періодично змінюються, тому потрібно стежити за оновленнями на сайті, щоб не втратити можливість ними скористатись.

Еліт Суші

Цей заклад точно підходить тим, хто бажає спробувати елітні роли. Хоча вартість страв тут досить висока, вона відповідає їхній якості. Зазвичай одна порція ролів коштує близько 400 грн. Меню тут досить різноманітне, тому можна зробити замовлення на будь-який смак.

У своїх відгуках відвідувачі цього ресторану пишуть про те, що краще замовляти їжу саме в закладі. Так можна насолодитись якісним оформленням страви під час подачі.

Але за потреби можна скористатись і доставкою, яка здійснюється за фіксованим тарифом 100 грн. Їжу доставляють в спеціальних контейнерах, в яких вона зберігає правильну температуру та смак. Кур’єр завжди прибуває вчасно, тому клієнту не доведеться довго чекати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також