Огляд та характеристики популярних моделей планшетів Самсунг

2772 0

Ми у соцмережах:

Огляд та характеристики популярних моделей планшетів Самсунг

Планшети фірми Samsung, як ноутбуки, і смартфони, популярні в усьому світі. Користувачів приваблює якість, надійність та дизайн гаджетів південнокорейського виробника. Якщо ви збираєтеся придбати планшет Samsung для домашнього використання або бізнесу, то навряд чи пошкодуєте про свій вибір.

Переваги планшетів Самсунг

Сучасний Samsung Galaxy планшет має низку переваг. Насамперед це зручний інтерфейс, висока продуктивність, стильний дизайн, мала вага та зручна операційна система Android. Завдяки цим плюсам, користувач може індивідуалізувати управління планшетом та отримати задоволення від швидкої роботи програм. Гаджет зручно носити із собою та на кілька годин можна забути про підзарядку. Привабливий зовнішній вигляд особливо радує око поціновувачів стриманого та витонченого дизайну.

Виробники завжди турбуються про покупців, та доповнюють гаджети сучасними процесорами та батареями з високою ємністю. Це забезпечую тривалу автономну роботу та чудову якість зображення.

Популярні моделі планшетів Самсунг

Модельний ряд планшетів Samsung широкий. Вибір повинен залежати від того, для яких цілей купуєте гаджет. Якщо потрібен універсальний варіант, то можна звернути увагу на 3 популярні моделі.

Огляд популярних планшетів Самсунг:

♦ Samsung Galaxy Tab S7 11″ SM-T870 128GB. Це планшет з 11-дюймовою діагоналлю екрану та бронзовим корпусом. Користування гаджетом спрощує стілус із наднизькою затримкою на листі. Процесор Snapdragon забезпечує роботу програм та додатків без зависань. Завдяки акумулятору ємністю 8000 мА/год планшет у режимі перегляду відео може працювати 15 годин без підзарядки.

♦ Samsung Galaxy Tab S6 10.5″ SM-T.865 128GB. Цей гаджет має 10,5-дюймовий AMOLED-дисплей. Плюси технології: чітка та насичена кольоропередача, відключення пікселів для відображення чорних кольорів, що дозволяє заощаджувати енергоспоживання. Модель зі слотом для SIM-карти підтримує 4G, щоб не залежати від Wi-Fi. Планшет підтримує функцію швидкого заряджання і в режимі перегляду відео працює до 15 годин.

♦ Samsung Galaxy Tab S4 10.5″ SM-T835 64GB. Це потужний планшет підійде для будь-яких завдань. 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon забезпечує швидкий запуск та оперативну роботу програм. Камера планшета дозволяє знімати відео у форматі 4K. Завдяки матриці з технологією Super AMOLED, зображення виглядають яскраво. Батареї ємністю 7300 мА/год вистачає, щоб про підзарядку можна було забути на 12-14 годин.

Вони мають стілус у комплекті, щоб планшет було зручно використовувати не лише вдома, а й для вирішення завдань бізнесу.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також