Оголосили конкурс на феноменальні фотографії Рівного

1312 0

Ми у соцмережах:

Оголосили конкурс на феноменальні фотографії Рівного

Зробила це Рівненська фабрика нетканих матеріалів.

 Конкурс було запроваджено у минулому році, і він мав неабиякий успіх. Усього у 2019 р. до конкурсу було допущено 117 світлин від 40 авторів не тільки з Рівного, а й зі Здолбунова, Київської області та Криму.

У цьому році запроваджено новинку – замість кваліфікаційних категорій (професіонали, аматори, діти) запроваджено територіальні номінації – «Рівне – моє місто», «Самобутній Північний» і «Нетканці» - 50 років». Остання номінація з’явилася не випадково, адже організатор конкурсу цьогоріч святкує півстолітній ювілей. Участь в цій номінації можуть взяти працівники та ветерани фабрики, або ж решта рівнян, чиї світлини будуть присвячені історії фабрики, її території, людям, виробництву, продукції. Для усіх бажаючих фотографів двері на «Нетканку» на час проведення фотоконкурсу будуть відкритими.

Родзинкою конкурсу залишиться також номінація "Приз глядацьких симпатій". Конкурсні світлини виставлятимуть на сторінці фабрики у Facebook, де усі бажаючі зможуть їх підтримати своїми «лайками». Той з авторів, чия робота набере найбільше вподобань, і стане переможцем номінації.

Прийом конкурсних робіт триватиме з 15 квітня по 5 червня 2020 року. Усі переможці, як запевняють організатори, отримають цінні призи. Нагородження планується на 14 червня, на традиційне свято вулиці Фабричної – «Мануфактура-2020». Втім, організатори зауважують, що дедлайн прийому конкурсних робіт і нагородження переможців можуть бути перенесені на пізніший термін, якщо свої корективи внесе карантин.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Рівненської фабрики нетканих матеріалів http://netkanka.com.ua/fotokonkurs-fenomenalne-rivne/.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також