Охоронці рівненської атомки отримали сертифікати на житло

1326 0

Ми у соцмережах:

Охоронці рівненської атомки отримали сертифікати на житло

На майданчику Рівненської АЕС президент НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський та командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров презентували програму соціального захисту військовослужбовців з охорони ядерних об’єктів та діючих атомних електростанцій країни.

Про захист Рівненської АЕС понад 35 років дбає особовий склад військової частини 3045 Національної гвардії України з охорони та оборони РАЕС.

Президент НАЕК «Енергоатом» та командувач Нацгвардії урочисто привітали військовослужбовців та пенсіонерів в/ч 3045, вручивши грошові сертифікати на придбання власного житла. Грошові іменні сертифікати отримали 14 військовослужбовців, які охороняють Рівненську АЕС.

До кінця поточного року грошову компенсацію на придбання власного житла отримають ще 22 військовики. Основними критеріями для отримання коштів на власні квадратні метри є стаж служби у в/ч 3045 понад 20 років та зібраний пакет документів про відсутність забезпечення житлом. Кожен військовослужбовець отримав різну грошову компенсацію. Основними критеріями розрахунку були: більш як двадцятирічна вислуга, відсутність власного житла, перебування на квартобліку, також враховувалась кількість членів родини та соціальна незахищеність.

Генерал-полковник Юрій Аллеров високо оцінив рівень укомплектованості військового містечка, яке було відбудовано за сприяння керівництва Рівненської АЕС, та показове відпрацювання групи спеціального призначення. Командувач НГУ висловив сподівання, що така важлива подія, як виділення коштів на власне житло військовикам, буде сприяти подальшому кадровому забезпеченню та розбудові військової частини 3045.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також