Охоронці розкрили понад тисячу злочинів

1405 0

Ми у соцмережах:

полковник подякував підлеглим за роботу

В управлінні поліції охорони в Рівненській області підбили підсумки роботи за минулий рік, заслухали звіти керівників підрозділів зі службової та фінансово-господарської діяльності, обговорили завдання щодо подальшого реформування служби та підвищення якості охоронних послуг.

Управління поліції охорони в Рівненській області повідомляє, що було розкрито 1197 кримінальних та 605 адміністративних правопорушень. Під охороною перебуває 5 464 об’єкти. Групами реагування поліції охорони на Рівненщині торік було здійснено 16 456 виїздів. Одним з основних завдань поліції охорони залишається запобігання майновим злочинам, профілактика злочинних посягань на майно та безпеку громадян.

Начальник управління поліції охорони в Рівненській області полковник Михайло Кононенко подякував особовому складу за плідну роботу та результати праці в досить складний фінансовий період. Головною метою на 2018 рік було визначено підвищення ефективності службової та фінансово-господарської діяльності, подальше покращення матеріально-технічної бази підрозділів поліції охорони та нарощування обсягів охоронних послуг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також