Олег Лутков: «Нам дали палицею по голові»

1206 0

Ми у соцмережах:

Олег Лутков: «Нам дали палицею по голові»

Так красномовно прокоментував підсумок поєдинку рівненського «Вереса» у селищі Петрове, що на Кіровоградщині, його головний тренер. Гра у рівнян не заладилась зі старту, вже на 3-й хвилині «Інгулець» вигравав — 1:0. Потім стало 2:0. На 56-й хвилині Олександр Лакуста рахунок скоротив, але ненадовго. У підсумку наші програли — 1:3. Ця поразка стала першою для відродженого «Вереса» у чемпіонаті, а загалом другою у трьох матчах.

Лутков Олег Лутков, головний тренер команди «Верес» (Рівне):

— Ми зіграли за 10 днів три гри. Це дуже щільний графік, і ми нині не в тому стані, щоб його витримати. До того ж усі ігри на виїзді і з сильними суперниками. Наприклад, «Інгулець», як і ми, ставить завдання — вихід до першої ліги. Там збалансована команда, яка грає разом три роки. Не скажу, що ми програли без шансів, але в нас були дитячі помилки. Але що не робиться — все на краще. Нам дали по голові палицею, щоб після перемоги в Стрию ми опустилися на землю.
Олександр Поворознюк, президент ФК «Інгулець» (Петрове):
— У другій лізі немає слабких команд. Кожен бій буде даватися нелегко. Одне прикро, що нас недооцінюють. Багато сказано зі сторони «Вересу», що вони нас переможуть. Хоча шансів у гостей не було. У них була суєта, а реальних моментів не було. Ми самі собі «принесли». Але це буває, це футбол.
Наступну гру рівняни проведуть 8 серпня проти «Нікополя». У звітній зустрічі на поле за рівнян зможуть вийти два новачки, яких через проблеми з документами не випустили в Петровому — це 20-річні Любомир Білоус і Руслан Марцинюк. Перший має досвід виступів за дубль львівських «Карпат», а другий був капітаном молодіжної команди донецького «Олімпіка». Гра проти «Нікополя буде першою домашньою грою відродженого «Вереса», її початок о 18.00. Для членів клубу вхід на матч буде вільний, а для інших — 50 грн. До слова, напередодні на стадіоні «Авангард» о 17.00 відбудуться довгоочікувані загальні збори членів клубу, на яких планують затвердити статут та інші клубні документи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також