Олег Скрипка заспіває у Рівному у супроводі Національного оркестру народних інструментів

1699 0

Ми у соцмережах:

Олег Скрипка заспіває у Рівному у супроводі Національного оркестру народних інструментів

Концерт Олега Скрипки та НАОНІ відбудеться 21 березня у Палаці культури «Текстильник».

Найуспішніший в Україні оркестр НАОНІ запропонує власну інтерпретацію хітів фронтмена «ВВ», а також відомих українських народних пісень.

40 народних інструментів будуть на сцені водночас. Неймовірна ансамблева злагодженість Олега Скрипки та колективу подарує слухачам неймовірні враження.

Олег Скрипка виконає беззаперечні хіти з народних та авторських українських пісень (приміром «Очі чорнії» та «Щедрик»), які є окрасою світової музичної культури. А відомі композиції «Весна» чи «Країна Мрій» заграють новими відтінками в оркестровому аранжуванні. Ї

Виступ Олега Скрипки – це унікальне поєднання авторської інтерпретації народного стилю, шаленої енергії та безмежної харизми, у поєднанні із проникливістю народних інструментів, не залишать байдужим нікого.

«НАОНІ Оркестра» – провідний творчий колектив України, переможець Битви оркестрів в Україні та Молдові, яким керує народний артист України Віктор Гуцал. За плечима оркестру понад 5 000 концертів на всіх континентах, а також міжнародні мистецькі фестивалі та свята.

Квитки вартують від 150 грн. їх можна придбати у касі «Текстильника», де і пройде концерт, та на сайті karabas.com.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також