Олександр Корнійчук: «У тилу має працювати десять цивільних на одного військового»

1803 0

Ми у соцмережах:

Олександр Корнійчук: «У тилу має працювати десять цивільних на одного військового»

Олександр Корнійчук встиг побувати і депутатом, і головою обласної ради, й заступником голови облдержадміністрації. Однак тепер зосередився на викладацькій діяльності в Острозькій академії. З початку війни займається волонтерською діяльністю.

Олександр Корнійчук:

— Війна застала мене у лікарні на операційному столі. Так вийшло, що я ушкодив ногу. З початку бойових дій разом із друзями займаюся волонтерською діяльністю. Дуже багато українців збирають допомогу в Польщі, а ми забезпечуємо логістику доставки цього вантажу.

За розрахунками міжнародних організацій, щоб утримувати одного військового, необхідно 10 цивільних, які сплачують податки. Тому, вважаю, потрібно максимально працювати в тилу та підтримувати економіку країни. Хоч я й розумію, наскільки це зараз складно. Адже моя дружина займається підприємницькою діяльністю.

Впевнений, що ми вистоїмо, бо у нас просто неймовірні люди та Збройні сили. Я захоплююся тим, як зараз об’єднався народ, люди віддають для військових останнє. Щодо Збройних сил України, то вони творять історію. Після перемоги буду дякувати кожному військовому, якого зустрічатиму на вулиці.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також