Олександр Ковальчук написав заяву до поліції про порушення у роботі Рівненської міської ТВК

1396 0

Ми у соцмережах:

Олександр Ковальчук написав заяву до поліції про порушення у роботі Рівненської міської ТВК

Народний депутат України від Рівного Олександр Ковальчук сьогодні подав заяву у поліцію про грубе порушення в роботі Рівненської міської територіальної виборчої комісії.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook. Зокрема, народний депутат від 152-го виборчого округу вбачає у діях комісії перешкоджання:

- діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради: невиконання службовою особою законних вимог народного депутата України, створення штучних перешкод у їх роботі, надання їм завідомо неправдивої інформації.

- здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача; перешкоджання вільному здійсненню виборцем свого виборчого права, перешкоджання діяльності іншого суб’єкта виборчого процесу, при виконанні ними своїх повноважень чи здійсненні своїх прав, поєднані з обманом або примушуванням.

- законній професійній діяльності журналістів: незаконна відмова у доступі журналіста до інформації, а так само будь-яке інше умисне перешкоджання здійсненню журналістом законної професійної діяльності.

Подав сьогодні заяву у поліцію про порушення у роботі Рівненської міської територіальної виборчої комісії. Зокрема...

Опубліковано Олександр Ковальчук Вівторок, 6 жовтня 2020 р.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також