Олександр Ковальчук розповів, скільки коштів цього року залучив до Рівного

781 0

Ми у соцмережах:

Олександр Ковальчук розповів, скільки коштів цього року залучив до Рівного

Близько 60 млн грн із державного бюджету протягом цього року вдалося залучити в Рівне народному депутату Олександру Ковальчуку.

 Про це він розповів у прямому ефірі “Радіо Трек”.

Зокрема, 17 млн грн субвенції, так званого “соц-економу”, були спрямовані на школи і дитячі садки - встановлення там пожежних сигналізацій, ремонт і реконструкцію приміщень, заміну вікон, дверей, систем теплопостачання та ін.

Близько 18 млн грн - на закупівлю нового сучасного обладнання у лікарні м. Рівне. Наприклад, портативний ультразвуковий апарат - для облшкірвендиспансера, пересувний рентгенівський апарат - для Рівненської ЦМЛ, центрифугу - для Рівненського обласного центру служби крові та ін.


Також 10 млн грн вдалося повернути і спрямувати на будівництво нового трансплантаційного відділення на базі Центральної міської лікарні.

Щоб у Рівному був центр трансплантології - це була моя ідея. Я домовлявся з багатьма учасниками процесу у Міністерстві охорони здоров’я, Міністерстві фінансів. Після ситуації з відміною коштів, я отримав звернення з проханням відновити проєкт із трансплантології, яке підписало 725 рівнян. І нам вдалося перенаправити частину коштів з держбюджету на відділення трансплантологіїї і зробити їх “перехідними” у наступний рік”, - поділився нардеп.

Будівельні роботи уже розпочалися і, за словами нардепа, їх планують завершити у 2022 році.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також