Олександр Раєвський: «Між Рівним та Миколаєвом завжди вперта боротьба, ось тільки з кожним роком ми боремось за все нижчі місця»

1739 0

Ми у соцмережах:

Олександр Раєвський: «Між Рівним та Миколаєвом завжди вперта боротьба, ось тільки з кожним роком ми боремось за все нижчі місця»

Після перемоги над «Будівельником» на вболівальників «Пульсара» очікувало розчарування. На своєму майданчику наша команда програла «Миколаєву» — 66:83. Двічі по ходу зустрічі рівняни скорочували відставання до шести очок (у третій чверті з 14, а в четвертій — з 17), але більшого гості нашій команді не дозволили.

Валентин Бєрєстнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»: — Результат не відповідає тій напрузі, яка була на майданчику. Коли рахунок скорочувався до шести очок, я відчував, що ми можемо цю гру втратити. Я нервував, адже наприкінці гри мав лише один тайм-аут. Заспокоївся, лише коли Раєвський забив триочковий. — В яких компонентах «Миколаїв» був сильнішим за «Пульсар»? — У нас у першій половині був дуже високий відсоток триочкових — 60, це й дало нам певну перевагу. Коли різниця в рахунку скорочувалась до десяти очок, ми мали можливість перевести подих. Крім того, найкращий матч у житті провів Сергій Гладир — 27 очок та 10 підборів. Приємно, що тепер у нас є не лише Раєвський, але й Гладир може нас підтримати у скрутну хвилину. «Пульсару» не вистачає високих гравців. У нас з цим теж проблема. Але у нас їх грало три, а у вас — два. Я завжди з симпатією ставився до «Пульсара», а тому бажаю вам гарних матчів, адже є суперники, яких вам перемогти на своєму майданчику цілком під силу. Михайло Переверзій, старший тренер команди «Пульсар»: — На жаль, ми не продемонстрували командний баскетбол, на який розраховували. Проявили себе у цьому матчі хіба що Дубнюк та Сокур, моментами непогано діяв Захожий. Команди, як такої, у нас не було. Усі чудово розуміли, що «Миколаїв» та команда, яку ми зобов’язані обігрувати, десь перегоріли. По ходу гри ми змогли скоротити відставання з 17 до 6 очок, були на підйомі, але не реалізували дві чисті атаки. Забий їх, можливо, усе б змінилося. А так я розчарований грою. Олександр Раєвський, гравець МБК «Миколаїв»: — Ми знали, що буде безкомпромісна гра, як і у попередні роки. Між Рівним та Миколаєвом завжди точаться вперті поєдинки, от тільки шкода, що з кожним роком ми боремося за все нижчі місця. Великий капітал прийшов в український баскетбол, мене він не радує, адже вітчизняні гравці від цього не виграють. Рівне та Миколаїв не спроможні купити підготовлених виконавців, а тому вони вирощують своїх, «розкатують» інших молодих гравців. Як це не прикро, але наші команди ведуть боротьбу за виживання, як у фінансовому, так і в спортивному плані. До позитиву можна віднести той факт, що після довгої перерви знову вийшов на майданчик В’ячеслав Ковалевський, щоправда, у складі дублерів, він набрав 16 очок. Втім, коли він повернеться в «основу» ще не ясно. Під час звітної гри на лаві рівнян був баскетболіст Іван Шкурупій, який відомий виступами за «Сумихімпром». За словами Михайла Переверзія, він, найімовірніше, з’явиться у нашій команді, але не раніше лютого. Наступний матч «Пульсар» проведе в суботу в Дніпропетровську. Нагадаємо, що саме над «Дніпром» рівняни здобули одну з двох своїх перемог у цьому чемпіонаті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також