Олександр Третяк: «Навесні на «Авангарді» може відбутися перший матч»

2219 0

Ми у соцмережах:

Олександр Третяк: «Навесні на «Авангарді» може відбутися перший матч»

Рівненський стадіон вже почали розфарбовувати у червоний та чорний кольори, які є на логотипі рівненського футбольного клубу «Верес». За словами міського голови Рівного Олександра Третяка, скоро тут можна буде вже проводити тренування і матчі. А новий спортивний директор футбольного клубу «Верес», якого представили днями, обіцяє надати команді друге дихання.

На будівельному майданчику вже завершено земляні роботи по чаші стадіону, центральному входу та східній трибуні. Розпочали утеплювати фасад, облицьовувати центральний і боковий вхід. Невдовзі розпочнуть монтувати сидіння на східній трибуні. На черзі — облаштування освітлення та монтаж котельні.

Міський голова Рівного Олександр Третяк:

— Маємо 58% виконаних будівельно-монтажних робіт на суму майже 150 мільйонів гривень. За три тижні будуть запускати котельню, яка обігріватиме поле. Сподіваємося, що вже в березні цей газон буде придатний для проведення матчів. Саме в цей період весняної частини чемпіонату і, можливо, навіть матч з «Шахтарем» будуть проведені саме у Рівному. Зараз основна мета — перший пусковий комплекс. Південна і північна трибуни доволі швидко збудують, якщо рухатимемося такими темпами. Очікуємо додаткових надходжень за гарантією держави. Адже Рівному потрібен стадіон!

Саме на «Авангарді» представляли нового спортивного директора народного клубу «Верес». Ним став ексфутболіст донецького «Шахтаря», семиразовий чемпіон України та володар Кубка УЄФА В'ячеслав Шевчук. Раніше цю посаду обіймав Орест Баль, який стане заступником генерального директора РНК «Верес».

— Дуже радий приєднатися до команди народного клубу «Верес», — зазначив В’ячеслав Шевчук. — Я дуже мотивований в тому, аби розвивався цей клуб і рівненський футбол загалом. Докладу всіх своїх зусиль і досвід, які здобув у ролі гравця. Впевнений, що вже навесні наша команда гратиме на цьому стадіоні. І квитки буде важко придбати. Навесні буде два газони, штучний і натуральний, де могли б тренуватися гравці. Потрібно розвивати молодих гравців і більше зусиль спрямовувати на розвиток саме молодіжного футболу U19.

Олена Іванюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також