Олексій Большой — шансон від усієї душі!

1251 0

Ми у соцмережах:

Олексій Большой — шансон від усієї душі!

Хороша музика в усі часи буде користуватися успіхом . Особливо, коли ця музика написана цікавим чоловіком, якому є що сказати, є про що заспівати. Так можна сказати про музику Олексія Большого!

Ровно_Большой_А2 Колись мама Олексія хотіла, щоб він став піаністом або трубачем, але життя розпорядилося інакше, в зовсім юному віці Олексій взяв у руки гітару і заспівав свою першу пісню в стилі дворового романсу «На Дерибасівській відкрилася пивна», з тих пір, що б не робив Олексій, чим би він не займався: музика-любов всього його життя. Олексій Большой був успішним музикантом, співпрацював з багатьма відомими артистами. Наприкінці дев’яностих він зібрав відмінну групу «Cool before», група випустила вічну пісню «Осінь золота», яку неодноразово переспівували в різних стилях. Зараз Олексій Большой на порозі нових музичних відкриттів — попереду у нього — всеукраїнський тур з програмою «Дуже хороший шансон». У програмі музика, яка допоможе набратися сил і відігрітися душею. Кожен концерт — це зустріч справжніх друзів, які скучили за хорошою музикою, душевною піснею і глибоким, проникливим голосом. У творчості Олексія Большого можна почути абсолютно різні теми, властиві жанру шансон : ніжна- любов до жінок, жорстка- життя справжнього чоловіка, і ситуації, які роблять наше життя повним, насиченим змістом!

Залишитись самим собою та заспівати разом, розповісти один одному про справжнє життя запрошує Олексій Большой рівнян 21 лютого у Палаці культури «Текстильник» о 19:00.
Сподіваємось почути «Дуже хороший шансон»!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також