Олексій Кособуцький тепер керує поліським містечком

1394 0

Ми у соцмережах:

Олексій Кособуцький тепер керує поліським містечком

Згідно з розпорядженням міського голови Костопільської ОТГ Євгенія Денисюка, з 22 квітня Олексія Кособуцького, який є головою бюджетної комісії міськради, призначено виконувачем обов’язків першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (без оплати праці).

Нагадаємо, донедавна першим заступником міського голови був Олександр Коваль, який до того обіймав посаду голови Костопільської райдержадміністрації. У міськраді Коваль попрацював усього декілька місяців, адже практично одночасно він подав документи на конкурс на голову Рівненської райдержадміністрації. Після деяких зволікань його таки призначили головою, а місце першого заступника у міськраді було вакантним.

Сьогодні Пропозиція онлайн повідомила у Фейсбуці про те, що Олексій Кособуцький тепер виконує обов'язки першого заступинка міського голови. Фактично - керує містом, бо Євгенія Денисюка містяни бачать все рідше, нібито, через хворобу. Він навіть з учителями,  які минулого тижня пікетували міськраду не виходив спілкуватись, а це за нього зробив саме Олексій Кособуцький.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також